I cooked daikon (Japanese radish).
I guess I could have made it a little more flavorful.
My potluck contribution #1
My potluck contribution #1
大根を煮てみた。
もう少し味を濃くしても良かったかな。
持ち寄った一品目
持ち寄った一品目
I love Konnyaku.
私、こんにゃく大好きです。
When I was a child, I didn't know how this was made.
One day, I saw my mom do the little trick, and I was really excited to find it out.
まだ小さい頃、「これはどうやって作られているのかなぁ?」と思っていました。
ある日台所でお母さんがしているのを見て、「あぁ、そうやってたのね!」と発見したときは嬉しかったですね。
My potluck contribution #2
持ち寄った二品目
My potluck contribution #3
持ち寄った三品目
I had an end of a year party (Bounenkai) with my Japanese friends.
I was able to eat lots of Japanese food, and I was so happy.
日本人のお友達と忘年会がありました。
日本のご飯がたくさん食べられて、とってもうれしかったです。
Even Takoyaki was there!
たこ焼きまで出てきちゃって!!
With great friends and great food, there was nothing more I could have asked to appreciate the end of the year.
大好きな友だちと、おいしいご飯たちに囲まれて一年を振り返ることができ、
本当に幸せでした。
No comments:
Post a Comment